Over ons  

Het familiebedrijf Benschop Installatietechniek B.V. is in 1948 opgericht door de heer J.A. Benschop en wordt sinds 1991 voortgezet door schoonzoon Kees en dochter Herma van den Broek die sedert 1977 binnen het bedrijf werkzaam zijn en er net zo met hart en ziel bij betrokken zijn als oprichter en vader.

Het bedrijf heeft in de afgelopen zestig jaar een reputatie opgebouwd als kwaliteitsleveraar, die bij ieder project, groot of klein, er alles aan doet om deze reputatie hoog te houden.

Er zijn ongeveer veertig mensen werkzaam bij Benschop Installatietechniek, waarvan het merendeel reeds vele jaren. Onze medewerkers zijn betrokken, goed opgeleid en hebben plezier in het meedenken en het afleveren van een stuk vakwerk.

Wij investeren in kwaliteit en daarom hebben wij onze werkprocessen als volgt vastgelegd in de navolgende KEMA gecertificeerde kwaliteitssystemen:

Veiligheid: Veiligheid Certificatiesysteem voor Aannemers (VCA).
Elektra, water en gas: Het KOMO-Instal Procescertificatiesysteem (BRL 6000).
Inspectie: De Citeria voor Toezicht, voor het uitvoeren van inspecties op de veiligheid van elektrotechnische installaties en/of elektrische arbeidsmiddelen.
Inbraakbeveiliging: Het Borg inbraakbeveiliging certificatiesysteem.
Brandbeveiliging: De Regeling Brandmeldinstallatiebedrijf.
Infrastructuur: Certificering Kabels en Buizen (CKB).

Al jaren leveren wij prima service en kwaliteit en hebben dan ook inmiddels een flink referentiekader opgebouwd: energiebedrijven zoals Eneco, het Ministerie van Defensie, de Luchthaven Schiphol, het Van der Valk Horeca concern, diverse gerenommeerde architectenbureaus, vele fabrieken en bedrijven, aannemers, gemeenten, woningbouwverenigingen en honderden Particulieren.

   

OVER ONS
| ELEKTROTECHNIEK | WERKTUIGBOUWKUNDE | ENERGIESYSTEMEN | DOMOTICA & IMOTICA | INSPECTIE | CONTACT | VACATURES